U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Bedrijfs profiel

Fun Things  Jong en professioneel
Fun Things is een dynamische groothandelorganisatie dat zich op professionele wijze heeft gespecialiseerd in de import en export van goederen. Door te luisteren naar onze afnemers, leveranciers en eindgebruikers leveren wij gecertificeerde kwaliteitsproducten voor een juiste prijs / kwaliteit verhouding.
Door rechtstreeks in te kopen bij fabrikanten onderscheiden we ons niet alleen op prijsgebied, maar zijn we eveneens verzekerd van de allerbeste producten. De directe communicatielijnen fabrikanten dragen bij aan een betrouwbaar netwerk van leveranciers.

Assortiment
Ons assortiment kan op vele manieren van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Door een juiste prijs / kwaliteit verhouding zijn onze producten ook zeer aantrekkelijk voor groothandelorganisaties.
Daarnaast zijn onze producten geschikt als promotioneel artikel, relatiegeschenk of actieproduct. Voorzien van uw eigen bedrijfslogo heeft u een zeer creatief en origineel product in handen. Bent u op zoek naar een speciaal product en vindt u het niet op onze site? Dan bent u bij Fun Things  eveneens aan het juiste adres. Op verzoek zoeken wij het door u gewenste product en verzorgen de gehele importafhandeling. Dit bespaart u veel werk, tijd en importkennis. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Merken
Fun Things heeft in haar assortiment verschillende merken die staan voor kwaliteit voor een goede prijs. Bij ons kunt u op dit moment terecht voor voertuigen van het merk FOSTI, ZNEN en ASA. Bovendien is Fun Things BV importeur van ZNEN (Zhongneng) Scooters en de daar bijbehorende accessoires.

Service en support
Om optimale service en garantie te kunnen bieden aan haar klanten beschikt Fun Things over (“geoutsource-de”) gekwalificeerde monteurs en onderdelenmagazijn. Voor technische support en onderdelen kunt u m.b.t. scooters altijd bij ons of ScooterhulpAmsterdam terecht.

Kortom
Fun Things is een internationaal opererende handelsonderneming gericht op diverse doelgroepen. Onze producten zijn geschikt voor grootwinkelbedrijven, premiumorganisaties, inkoopcombinaties, winkelketens, verzendhuizen, webwinkels, pompstations, detailhandelbedrijven en niet te vergeten de particulier.

Bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte van ons assortiment!  Wilt u liever persoonlijk op de hoogte worden gebracht? Neemt u dan gerust contact met ons op.